Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKJelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) dokumentum tartalmazza a www.zyrcon.hu weboldalon (a továbbiakban: Honlap) elérhető online áruház igénybevételének, igénybevevő (fogyasztó és viszonteladó) (továbbiakban: Vásárló) általi használatának feltételeit. Az ÁSZF tartalmazza továbbá a Honlapon elérhető online áruházon keresztül történő vásárlás és szerződéskötés feltételeit, valamint a szerződéskötés alapján létrejött jogviszonyra vonatkozó feltételeket.


A Honlap használatához szükséges azon technikai tájékoztatást, melyet jelen ÁSZF nem tartalmaz, a Honlapon elérhető egyéb tájékoztatások nyújtják. Jelen ÁSZF rendelkezéseit, illetve a Honlapon elérhető tájékoztatókat és egyéb információkat együttesen, egymásra tekintettel kell értelmezni.


Amennyiben a jelen ÁSZF és a Honlapon elérhető tájékoztatók és egyéb információk tartalma eltér, úgy a jelen ÁSZF rendelkezései az irányadóak.


Szolgáltató a Honlapon keresztül viszonteladókat is kiszolgál, ezért azon rendelkezések, melyek a Fogyasztó (a megfelelő helyen „Fogyasztó” elnevezés használatával) és a Szolgáltató jogviszonyát rendezik a Honlapon történő megrendeléssel kapcsolatban, a viszonteladókra értelemszerűen nem vonatkoznak. Minden olyan esetben, ahol a Szolgáltató a Vásárló kifejezést használja, azon rendelkezések a fogyasztókra és a viszonteladókra egyaránt irányadóak.


Jelen ÁSZF alapján létrejött szerződéseknek nem képezi tartalmát, a Szolgáltató és a Vásárló között, a korábbi üzleti kapcsolatukban kialakult szokás és gyakorlat. Továbbá a jelen ÁSZF alapján létrejött szerződéseknek nem képezi tartalmát az adott üzletágban a hasonló jellegű szerződés alanyai által széles körben ismert és rendszeresen alkalmazott szokás. A jelen ÁSZF és a Honlapon elérhető tájékoztatók valamint egyéb információk a Szolgáltató és Vásárló közötti szerződés teljes tartalmát magában foglalják.


A szerződés nyelve magyar.


A szerződés írásbeli szerződésnek minősül, azokat Szolgáltató iktatja, így az utólag hozzáférhető és megtekinthető.


Szolgáltató semmilyen magatartási kódex rendelkezéseinek nem veti alá magát.


Vásárló a Honlap használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat:1. A Szolgáltató


Cégnév: Kitty Queen Car Kft.

Székhely: 2700, Cegléd, Kenderföld utca 3.

Telefon: +36-30-833-7115

E-mail: info@zyrcon.hu


Adószám: 24936646-2-13

Cegjegyzék szám: 13-09-170331

Bejegyző Bíróság: Pest Megyei Bíróság

Bankszámlaszám: Budapest Bank: 10103812-44502800-01004004

Tárhely szolgáltató: Rackhost Zrt. - https://www.rackhost.hu/


A Teljes Általános Szerződési Feltételek Letöltéséhez Kattintson Ide!